Logowaniepodłoga
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
zakmnij
RSS RSS YouTube facebook

Nowe Lay’s MAX - na grube imprezy

0 DODAJ
KOMENTARZ


Ocena:Ocena: 5 gwiazdki (polecamy)Ocena: 5 gwiazdki (polecamy)Ocena: 5 gwiazdki (polecamy)Ocena: 5 gwiazdki (polecamy)Ocena: 5 gwiazdki (polecamy)
Data dodania: 2013-06-05
Odsłony: 8134
Autor: endriu

Nie minęło wiele czasu od ostatniej akcji promocyjnej Lay’s o nazwie „Lay’s – Jaki to smak?”, gdy do moich drzwi ponownie zastukał kurier, wręczając mi kolejną przesyłkę. Tak, dobrze widzicie – Lay’s znów wprowadza na rynek pewną innowację, tym razem zmieniając nie smak, a formę chipsa.

Już po otwarciu przesyłki moim oczom ukazały się trzy paczki chipsów o dość standardowym smaku – paprykowym, serowo-cebulowym i kebabowym. Trzy typowe, choć bardzo różne od siebie nawzajem, smaki zdają się potwierdzać, że każdy smakosz chipsów, niezależnie od preferencji dyktowanych przez kubeczki smakowe, znajdzie wśród Lay’s MAX coś dla siebie.

No dobra, więc gdzie ta innowacja? Otóż nowe Lay’s MAX są – jak głosi jeden z ich sloganów reklamowych – „bardziej pogięte niż blacha falista i duuużo smaczniejsze”. Faktycznie – na poniższej fotce dobrze widać, kto tu bawi się grubiej i kogo bardziej pogięło. ;) Zwykłe grubo krojone chipsy zdają się odpadać w przedbiegach, jeśli chodzi o grubość i falistość.

1 2 right

Przeczytaj inne arty

brak kulinaria Potrawka z bakłażana, papryki i pomidorów Nadszedł czas sprawdzenia, czy książka Sabriny Ghayour pt. Sirocco jest warta zakupu. Dzięki uprzejmości wydawnictwa...
brak kulinaria Sabrina Ghayour – Sirocco Ostatnio pokazaliśmy Wam książkę Jamie'ego Olivera, którą dostaliśmy od Wydawnictwa Insignis, a już dziś prezentujemy...
brak kulinaria Gotuj zdrowo dla całej rodziny – Jamie Oliver Dziś do naszej redakcji przyszły dwie fantastyczne książki kucharskie od Wydawnictwa Insignis. Pierwszą z nich...

Komentarze_ 0


Dodaj komentarz