Vortal    Czat    Zarejestruj    Zaloguj    Szukajka

Strona główna forum » Zobacz wątek - Zmiany w ICeQ...




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Nie wybrano
 Post Napisane: 9 lut 2008, o 21:56 
-#
-#

Dołączył(a): 29 sty 2007, o 15:59
Posty: 91
Obrazek

Tak powinien wyglądać ICeQ po modernizacji ; p


Góra 
 Zobacz profil  
 
Kobieta
 Tytuł:
 Post Napisane: 15 lut 2008, o 15:53 
-#
-#
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 maja 2007, o 16:49
Posty: 815
Przepraszam, ale ja tych napisów nie widzę.
Można prosić o większy obrazek? ; p


Góra 
 Zobacz profil  
 
Mężczyzna
 Tytuł:
 Post Napisane: 18 lut 2008, o 21:56 
-#
-#
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lut 2008, o 12:58
Posty: 404
Lokalizacja: Łóżko Twojej starej
ICEQ --
Nalezy na tym oknie kliknąć "Zaawansowane ustawienia servera "
Następnie wystarczy wcisnąć " Inny ( nazwa lub IP ) "
a pod spodem wpisac s1.polchat.pl .

Pozdrawiam.

_________________
DonExil napisał(a):
Rosja zdelegalizowała pietruszkę.
:>


Góra 
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

 
 

 
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL